PovediMe.Info - portal za decu
Ukoliko želite da primate informacije o novim dešavanjima na E-mail, prijavite se OVDE

"Veštičja papazjanija" u Teatru 78

Premijera predstave „Veštičja papazjanija“, koja na duhovit način govori o dečjem strahu od mitskih bića, biće izvedena u subotu, 18. februara od 19.30 sati na Dečjoj sceni „Teatra 78“ (Resavska 78, Beograd) . 

„Radionica protiv straha od veštice“, scene sa vešticama iz poznatih bajki, TV kuvar, intervju, samo su deo neobične priče „Veštičja papazjanija“.
- Gledajući ovu zabavnu scensku igru, rađaju se pitanja: Zašto su veštice zle? Da li je Snežana zaista tako dobra i skromna kao što bajka kaže? Kako to prinčevi uvek dođu u pravom trenutku? Komična i nepredvidiva, predstava „Veštičja papzjanija“ koristi se savremenim humorom koji je podjednako zabavan za decu i za odrasle – otkriva nam reditelj Boško Đorđević. 
Predstava “Veštičja papazjanija” obeležava početak saradnje između pozorišta "Boško Buha" i "Teatra 78". Režiju za ovu predstavu potpisuje upravnik pozorista "Boško Buha" - Boško Đorđević, a u predstavi se pojavljuju glumci pozorišta "Boško Buha" - Katarina Marković, Bojana Ordinačev, Nemanja Oliverić i Andrijana Tasić.
„Teatar 78“ i POVEDIME.INFO poklanjaju dva puta po dve besplatne ulaznice za premijeru predstave “Veštičja papazjanija” čitaocima koji prvi ostave komentar ispod ovog teksta.

 Povedime.Info
Povedime.Info
Povedime.Info
banner3
Copyright (c) 2016 by PovediMe.info. Crteži: Aca Sretenović, CMS: reSPOT