PovediMe.Info - portal za decu
Ukoliko želite da primate informacije o novim dešavanjima na E-mail, prijavite se OVDE

Pitov zmaj

"PITOV ZMAJ – ČAROBNO PRIJATELJSTVO" (PETE'S DRAGON) je emotivna porodična avantura koju nam donosi studio Dizni.

Glavne uloge u filmu tumače Brajs Dalas Hauard, Robert Redford, Ouks Fegli, Ves Bentli i Karl Urban.

Godinama je stari drvodelja g. Mičam (Robert Redford) uveseljavao decu iz uspavanog gradića Milhejvena pričama o strašnom zmaju koji živi u okolnoj šumi. Za njegovu ćerku Grejs (Brajs Dalas Hauard), koja je čuvar šume, ove priče nisu ništa drugo do izmišljotina... sve dok ne upozna Pita (Ouks Fegli). Pit je misteriozni 10-godišnjak koji nema porodicu i dom ali tvrdi da živi u šumi s velikim, zelenim zmajem po imenu Eliot, a po njegovom opisu, Eliot mnogo liči na čuvenog zmaja iz priča g. Mičama.

Dok Grejs polako zadobija Pitovo poverenje i otvara mu oči za mogućnost da postoji svet i izvan njegove šume, njegovo prisustvo utiče na Grejs da sagleda svoj život kao i svoj odnos s Džekom (Ves Bentli), koji poseduje lokalnu fabriku za preradu drva. Džek želi da podrži Grejsin poduhvat da proučava i štiti lokalnu šumu, ali u isto vreme mora da održava fabriku profitabilnom, što stvara razdor među njima.

Kad Pitov idilični život s Eliotom u šumi bude ugrožen, Grejs će, uz pomoć Džekove 11-godišnje ćerke Natali (Una Lorens), odlučiti da otkrije istinu o ovom zmaju i da sazna odakle je Pit došao i gde pripada.

This video requires the free Flash plugin.

"PITOV ZMAJ - ČAROBNO PRIJATELJSTVO" se prikazuje u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Dvorana Doma sindikata, Roda, Tuckwood, Arena (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, CineStar Novi Sad, CineStar Pančevo, CineStar Zrenjanin, Vilin grad (Niš), Kvart (Kraljevo), Eurocinema (Subotica), Art Aleksandar Lifka (Subotica), Ekran (Sombor), Art (Užice), Leskovački kulturni centar, LM (Šabac), Cadmus Cineplex (Budva), Cineplexx Mne Delta City (Podgorica), kao i u odabranim gradovima Srbije putem mobilne 3D opreme.Povedime.Info
Povedime.Info
Povedime.Info
banner3
Copyright (c) 2016 by PovediMe.info. Crteži: Aca Sretenović, CMS: reSPOT